Na ndiq

Drini

Drini

Kjo ishte parada e maturantëve sot në Strugë!

Aktualitet

Kjo ishte parada e maturantëve sot në Strugë!

Në Strugë sot u zhvillua Parada e maturantëve 2017 ku u kërcye kuadrilla dhe u dha mesazhi kundër dhunës . Në

këtë eveniment mori pjesë kryetari i Komunës Mustafa Zabzuni si dhe autoritetet e tjera vendore dhe ato të dy shkollave të mesme të Strugës. Ky organizim është bërë traditë viteve të fundit jo vetëm në Strugë, por edhe në shumë qytete të vendeve Evropiane.

Nxënësit njëherë në jetë e përjetojnë maturën dhe të gjithë së bashku vallëzojnë duke dhën mesazhin jo dhunës pro bashkëjetesës dhe tolerancës.

Kjo paradë kryhet në të njëjtën kohë në disa qytete të vendit dhe të Evropës. Pra, në ora 12.00 të gjithë do të vallëzojnë Kuadrilën – një vallëzim i veçantë dhe tëheqës që maturantët do ta luajnë në grup prej 4 vetash.(Strugalajm.com)

18528110_1327803563976451_6121435350754267512_n18620008_1327803527309788_8672638272741383850_n

 

Kliko për të komentuar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Më shumë në Aktualitet

Advertisement

Facebook

Advertisement

Postimet e fundit

To Top