Na ndiq

Drini

Drini

Për ne

Portali informativ Drini.mk, është vazhdimësi e traditës së revistës shqiptare nga Maqedonia, DRINI, e botuar për herë të parë në vitin 1997 në Strugë.

Drini.mk është portal i pavarur me një kuadër gazetarësh me përvojë.

Informacione dhe analiza me ekspertë nga fusha të ndryshme tashmë i gjeni në portalin e pavarur informativ Drini.mk

Lum informacionesh…

Advertisement

Facebook

Advertisement

Postimet e fundit

To Top