Na ndiq

Drini

Drini

Shitësit e luleve mbajnë të bllokuar rrugën e Bit Pazarit – Drini

Aktualitet

Shitësit e luleve mbajnë të bllokuar rrugën e Bit Pazarit – Drini

Tani dy ditë komunikacioni përgjatë bulevardit të Bit Pazarit është bllokuar nga tregtarët e paligjshëm duke shkaktuar kaos për shkak të automjeteve të shumta që kërkojnë alternativa tjera të qarkullimit, transmeton Alsat M.

Të pakënaqur me vendimin e Qytetit të Shkupit dhe komunës së Çairit për lirimin e trotuarit, tregtarët kërkojnë të kthehen në vendet e tyre. Por nga komuna e Çarit hedhin poshtë kërkesat e tyre ndërsa kundërshtojnë edhe bllokimin e rrugës për shkak të kaosit të krijuar. Nga komuna thonë se mbeten në qëndrimin për lirimin e trotuarit nga shitësit jashtë tregut, por edhe nga objektet tjera që ndodhen pranë urës. Të pyetur lidhur me reagimet e shitësve se pse pastrimi i trotuarit nuk vlen edhe për objekte tjera, siç është edhe kioska pranë Urës, nga komuna thonë:

Continue Reading
Advertisement
Lexo gjithashtu...

Më shumë në Aktualitet

Advertisement

Facebook

Advertisement

Postimet e fundit

To Top